Over ons

WIE zijn wij?

Onze visie | we kunnen de systemen omvormen

Steeds meer mensen beseffen dat de houdbaarheid van de op macht en controle gebaseerde systemen voorbij is. We willen het anders doen... en we kúnnen het ook anders doen.

We kunnen de systemen omvormen omdat de systemen IN ons zitten. We houden ze zelf in stand. We kunnen leren onze eigen, zuivere weg te bewandelen – in verbinding met alles wat is.

Tijdens opvoeding en onderwijs hebben we geleerd om ons aan te passen, op straffe van uitsluiting. Daarmee hebben eigenheid, creativiteit en levensvreugde ingeleverd. Onbedoeld geven we dit wil ook aan de kinderen door. 

Wij verlangen naar een wereld waarin ieder mensenkind vrij is om zichzelf te zijn. Dit vraagt van ons dat we ons losmaken uit de (veelal onbewuste) afhankelijkheden die we in onszelf ervaren.

Wij, Eliyah en Rosa hebben altijd een sterk verlangen gevoeld naar meer vrijheid. In onze jarenlange zoektochten naar openingen, hebben we sleutels ontdekt die we graag met je delen.

Om deuren in jezelf te openen is het van cruciaal belang dat je je veilig voelt. Dat je steeds meer kunt vertrouwen dat het leven je draagt, dat je oké bent. Dán kun je oude patronen loslaten en steeds meer je authentieke zelf laten zien. En daar wordt je heel gelukkig van. Je ervaart flow en voelt je energiek, je kunt de hele wereld aan. Dát is je Oerstroom. 

 

Onze missie

Het is onze missie om door middel van De Hele Weg zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze zichzelf kunnen bevrijden van de oude systemen. 

De Hele Weg geeft je een stevige basis van vertrouwen en helpt je stap voor stap oude patronen los te laten. Er komt steeds meer ruimte voor vrijheid en vreugde.

De Hele Weg is jouw unieke pad van diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Het stelt je in staat jezelf te upgraden tot de beste versie van jezelf. De Hele Weg haalt je volledige potentieel naar boven.

Het tempo waarin je groeit bepaal je zelf, het kan stap voor stap of met grote sprongen.

Hoeveel geduld heb jij?

 

Eliyah van Oers

levenskunstenaar en procesbegeleider


'Ik verbind je met je oerstroom waar jij je eigen antwoorden vindt.'

Mail Eliyah

 

Rosa Gerlach

procesbegeleider en ontwerper


'Als ik jou zie, dan zie ik ongekende mogelijkheden.'

 

Mail Rosa