De Hele Weg

Je eigen weg gaan... jouw pad lopen. Jouw unieke pad. Buiten de gebaande paden. Op gevoel. Met je innerlijk kompas als enige richtingaanwijzer. Wars van de meningen en normen van anderen. Autonoom. Keuzes maken waarvan JIJ voelt dat ze kloppen. Omdat je hart het zegt.

Wat is dat heerlijk, wat voelt dat fijn. En wat is het soms lastig, als je je nog deels binnen het systeem beweegt. Want het systeem vraagt iets anders van je. Het systeem vraagt dat je je conformeert, op een miljoen subtiele manieren.

Werk jij met kinderen en VOEL je dat je het anders wilt doen dan dat je het nu doet? Of heb je zelf kinderen en worstel je met het systeem?

De Hele Weg gaat jou helpen om stap voor stap meer congruent te worden met jouw unieke missie op deze aarde. Om iedere dag meer trouw te zijn aan jezelf en je visie werkelijk te leven. In al je handelen. De Hele Weg gaat je ogen openen, waar deze nog gesloten zijn. Zodat je mogelijkheden gaat zien die nu nog onvoorstelbaar lijken. De Hele Weg gaat je hart verder openen, en je zo de kracht geven die nodig is om te blijven staan en door te stappen naar de toekomst waarvan jouw hart weet dat deze mogelijk is.

De Hele Weg gaat je stevig op je PAD zetten. Zodat je alleen nog maar vanuit liefde gaat leven. Vrij van angst.

Tijdens de coachopleiding Werken met de Hele Weg ga je zelf de weg naar binnen. En je leert anderen begeleiden op dat pad.

We starten in september met een nieuwe opleiding. De coachopleiding Werken met de Hele Weg, die we in 2021 ontwikkelden, is klaar om de wereld in te gaan. En de wereld is er klaar voor om haar te ontvangen. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in, de earlybird korting van 300 euro geldt tot 1 juli. De inschrijving is geopend!

Waar bestaat de opleiding uit

De opleiding start met een persoonlijke De Hele Weg-sessie met Eliyah en Rosa. We komen dan bij jou thuis of op een plek die jij kiest en nemen alle tijd voor jou. We gaan meteen de diepte in, leren elkaar goed kennen en creëren samen inzicht, heling en stroming op een thema waar je tegenaan loopt. Voor deze sessie kiezen we een voor jouw passend moment, bij voorkeur in juli of augustus.

In september starten de zeven opleidingsblokken. Aan de start van ieder blok komen we samen in een groepsbijeenkomst. Tijdens deze online meetings betreden we steeds een nieuwe trede van de Hele Weg. In de weken erna zal er van alles op z'n plek vallen. Dit gebeurt grotendeels vanzelf, hoe meer je je er energetisch voor openstelt, hoe meer er kan gebeuren. Om te zorgen dat je hoofd ook mee kan, ontvang je het 'werkboek', Werken met de Hele weg.

De opleiding 'Werken met de Hele Weg' is een praktische opleiding, die ook een spirituele laag heeft. We werken vanuit een holistisch wereldbeeld, waarin alles wat is zowel een aardse als een energetische dimensie bestaat. Als jij je aardse werkelijkheid wilt veranderen, dan is de meest krachtige manier om dit te doen vanuit de energetische blauwdruk die aan die materiële werkelijkheid ten grondslag ligt.

Na de zeven opleidingsblokken ronden we de opleiding af met een afsluitende persoonlijke sessie.

Investering

Als je het hele bedrag vóór 31 juni betaalt, dan betaal je 1500 euro. Daarna gaat de prijs omhoog naar 1800 euro. In termijnen betalen is mogelijk. Neem even contact op voor een betaalafspraak.