Oerstroom Academie

LEREN TRANSFORMEREN

GRATIS LIEFDE

Ouderschap is een prachtige reis en een immens belangrijke taak. Ongelofelijk moeilijk en toch ook zo eenvoudig. Want het enige dat kinderen écht nodig hebben is onze liefde. Maar ja, hoe kunnen we hen áltijd , op ieder moment, liefde geven? Dat kan, door liefde te Zijn. En hoe doe je dat?

Zijn kun je niet doen, maar je kunt er wel tijd voor maken. Tijd voor heling. Want je bent al liefde, maar je hebt op momenten dat het leven pittig voor je was zelf iets om die liefde heen gebouwd. Dat kun je weer afbreken.

Zullen we samen oefenen? Zullen we een safe space creëren waarin we de muren om ons hart weer kunnen afbreken?

Je bent welkom!

Liefde is er altijd. Je kunt er altijd op inpluggen. Soms lukt dat even niet in je eentje. Samen lukt het altijd!

Doe je mee?

Uniek Transformatietraject voor Ouders!

Hoe geef je vorm aan Bewust Ouderschap in de Nieuwe Tijd?

We staan op de drempel van een nieuw tijdperk. De kinderen laten het zien. Ze schudden ons wakker. Maak schoon schip en leg een nieuw fundament van onvoorwaardelijke liefde in jullie gezamenlijk ouderschap.

De kinderen van nu zijn supersensitief én heel erg krachtig. Ze zijn ons grootste geschenk en onze grootste uitdaging. Ze hebben hier op aarde iets te doen. En ze hebben jou uitgekozen om hun ouder te zijn.

Hooggevoelige kinderen zijn een heldere spiegel en confronteren je met delen in jezelf. Dat doet pijn. En dan reageer je soms anders dan je zou willen. Dan wordt je ineens toch boos of autoritair, terwijl je daar niet in gelooft.

Soms twijfel je of je het allemaal wel goed doet. Of baal je ervan dat het niet vanzelf gaat.

En ja, je relatie is ook veranderd. Hoe blijf je met elkaar in verbinding als jullie het over de opvoeding niet altijd eens zijn? Als het allemaal soms gewoon teveel is?

Het is niet zonder reden dat je hier bij Oerstroom bent uitgekomen. Onvoorwaardelijk Ouderschap kan zomaar het antwoord zijn op al je vragen.

Wil jij je kinderen het grootste geschenk geven? Spring dan in het diepe en geef je samen met je partner op voor dit traject. Het zal jullie levens transformeren.

 

Waaruit bestaat de cursus?

  • Zeven interactieve en transformerende online bijeenkomsten  samen met andere ouderparen;
  • Het eBook Onvoorwaardelijk Ouderschap in de Nieuwe Tijd;
  • Ons cadeau aan jou: een exclusieve mini retreat voor twee op onze stilteplek in Drenthe;
  • Een afrondende sessie op locatie.

 

Wanneer?

Op zeven donderdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur om de twee weken. Een datum voor de mini-retreat en de eindsessie met De Hele Weg maken we in overleg.

Je kunt je per direct inschrijven. We starten kort nadat zich enkele ouders of een groep zich heeft aangemeld.

 

Investering:

1200 euro per persoon.

Als de groep groter wordt, krijgen alle deelnemers korting. De maximale groepsgrootte is 12 ouders.

Deze cursus is gericht op de Kracht van Samen, waarin het vrouwelijke en mannelijke principe belangrijk zijn. We vinden het daarom heel belangrijk dat jullie allebei volwaardig meedoen. Mocht dat in jouw situatie niet mogelijk zijn, neem dan contact met ons op.

 

Wil je meer weten of heb je andere vragen? Stuur een mailtje naar welkom@oerstroom.com of bel 06 833 955 85.

Wat als je volledig ontvangen wordt, met open armen.

 

Wat als je in ons huis, omringd door bomen, water, edelstenen en eenvoud in onze witte kamer mag slapen, als wij voor je koken waar jij zin in hebt, als je de hele dag en nacht kunt doen waarnaar je ziel verlangt...

 

Wat als je heling krijgt van de bomen, het water, de dieren, de uitwisseling, je dromen en de duiding daarvan, de opstellingen die we doen en het klankconcert voor het slapengaan. De vogels bij het wakker worden. Wat als dat alles heling betekent voor je lichaam en geest.

 

Wat als er alle ruimte is voor jou. Voor zijn. Voor stilte, verdieping. Maar ook voor spel, plezier, lekker gek doen. Expressie.

 

Wat als je als een nieuwe jij, herboren, weer verder kunt op je pad. Wat als...?

 

Je bent 24 uur bij ons, op onze prachtige stille plek in Drenthe. Eliyah en Rosa zijn volledig beschikbaar voor jou. Twee op één dus. Alsof je weer even kind bent. Maar dan met 'ouders' die jou volledig kunnen ontvangen in wie je bent.

 

Hier kun je thuiskomen in wie je echt bent. Je hoeft helemaal niets. En alles mag er zijn.

 

Iets voor jou?

 

Meer weten? Neem gerust contact op.

 

Je kunt het mini retreat ook met z'n tweeën boeken, dat is natuurlijk enorm verdiepend en helend voor je relatie. De prijs voor twee is 675 euro. Als je je opgeeft voor de cursus Onvoorwaardelijk Ouderschap krijg je dit arrangement cadeau. Samen met je partner. Hoe fijn zou dat zijn?

Ben je je bewust van thema's die van generatie op generatie worden doorgegeven? Onze familiesystemen geven zoveel boodschappen door. Zo moet je het doen, dan hoor je erbij.

Eliyah en Rosa hebben samen een unieke methode ontwikkeld om gemakkelijk en pijnloos trauma's op te lossen in de familielijnen.

Jij kunt degene zijn die de keten van lijden doorbreekt. Als je ervoor kiest om de thema's in jouw familie aan te kijken en te helen, dan breng je verlichting voor de generaties voor en na jou.

Het gaat je zoveel inzicht en ruimte geven. En een dieper gevoel van verbondenheid. We zijn in vrijheid verbonden, niet meer in pijn.

Geef jezelf of een ander een 'Hele familie sessie' <3

We kunnen deze individuele sessie online doen, bij jou op locatie (dan komen er reiskosten bij) of in Pesse, Drenthe.

Sale!

Doorbraaksessie De Hele Weg

€ 300,00 € 150,00
Sale!
Sale!

Doorbraaksessie De Hele Weg

€ 300,00 € 150,00

Kun je zijn met wat er is…

… en alles omarmen wat het leven je als spiegel laat zien?

Dat is toch wat je wilt: leven vanuit je oerstroom!

Maar…

… waar worden nog weerstanden zichtbaar in jezelf, waar je moeilijk vrede mee kunt sluiten? En merk je nog uit je kracht te gaan? Moeite te hebben om te realiseren wat zo diep van binnen wordt gevoeld?

Hier liggen de levensvragen waar je zo graag antwoorden op wilt. Om jezelf verder te bevrijden en te openen.

Hoe fijn is het om inzicht te krijgen in dieper liggende thema’s in je leven? Om concreter voor ogen te zien en te voelen wat je hoogste doel is en wat je daar nog van af houdt? Te ontdekken in jezelf waarin jij kunt groeien en in je authentieke kracht kunt staan? Waar jij kunt samen vallen met wie je bent, vanuit je eigen Oerstroom?

Dan is het tijd voor een sessie met De Hele Weg.

Samen gaan we op reis. Je wordt ondersteund je eigen reisleider te zijn. Verkennen we, vanuit je vraag of verlangen in je onderstroom wat zich aandient en waar openingen liggen voor transformatie en groei.

De velden van De Hele Weg helpen je daarbij. Bij iedere kleur haal je die schatten op die jij nodig hebt. Je zult ervaren hoe alles met alles samenhangt en je na je reis als herboren voelen.

 

Voor groepen en projecten:

Een sessie met De Hele weg is heel krachtig in de ontwikkeling van het project waar je als groep in betrokken bent. Het versterkt de onderlinge verbindingen in het organisch leren leven van de gezamenlijke hoogste bedoeling.
Informeer naar de mogelijkheden voor procesbegeleiding aansluitend op jullie vragen: welkom@oerstroom.com 

We bevinden ons collectief in een ruimte van niet-weten


De oude systemen werken niet meer. Het nieuwe is er ook nog niet echt. Wel in onze dromen, in ons hart, maar nog niet altijd in de wereld om ons heen. Daar zien we nog veel oude structuren. We willen ze wel veranderen, maar weten niet hoe. Of we vertrouwen er niet op dat het ons zal lukken.

'Systemen kun je niet veranderen en als het al kan dan moet je wel met heel veel mensen zijn, die allemaal hetzelfde willen. En dan kost het heel veel tijd... Toch?'

Oerstroom kijkt anders naar systemen. Wij kijken op een holistische, systemische manier. Misschien doe jij dat ook al. Dan weet je dat de druk van een systeem heel sterk is, maar dat ieder individu de kracht heeft om het hele systeem te veranderen. Denk aan Rosa Parks. Toen zij als zwarte vrouw weigerde op te staan in de bus, zodat een blanke kon gaan zitten, veranderde alles om haar heen.

 

We zitten vast in wat we kennen


Transformatie is een proces dat ineens plaatsvindt. De oude vorm verdwijnt en de nieuwe verschijnt. Zoals een vlinder verschijnt uit de bouwstenen van de rups. We zijn vergeten dat het leven een aaneenschakeling van wonderen is, waar we zelf invloed op uitoefenen. Het vervelende is dat we (uit angst) zo'n sterke neiging hebben om vast te houden aan wat we kennen. Maar als je doet wat je deed... dan krijg je wat je kreeg.

Met onze gedachten, gevoelens en daden scheppen we onze werkelijkheid. We kiezen zelf in welke wereld we willen leven. Waarschijnlijk weet je dat wel, maar lijkt het in de praktijk niet echt te lukken en ben je het vertrouwen erin een beetje kwijtgeraakt. De matrix waarin we eeuwenlang hebben geleefd, is dan ook heel hardnekkig. We zijn als het ware geprogrammeerd. En het is niet eenvoudig om jezelf te deprogrammeren.

We zitten vast in wat we kennen. We zijn nog steeds rups. Of we zitten in de coconfase. En die is niet zo prettig. Alles lijkt uiteen te vallen en je hebt nog geen idee wat er voor in de plaats gaat komen. Misschien ben je al wel een vlinder aan het worden en wacht je op de eerste zonnestralen, misschien vlieg je nu nog niet omdat je vleugels nog nat zijn, misschien ben je er bijna!

 

Bevrijd van de oude patronen


We zijn allemaal leraar en leerling, samen onderweg naar een nieuwe wereld. Het enige ding is, zolang de oude structuren, het systeem van verbindingen in onze cellen onaangeroerd blijft, gaat het roer niet om. De grote ommekeer gaat pas komen als er genoeg mensen bevrijd zijn van die oude patronen.

Jij kunt degene zijn, die het verschil maakt. Jij kunt het werk doen, en daarmee heling brengen voor al je voorouders en al diegenen die na je komen. Jij kunt degene zijn die de oude systemen uiteen doet vallen en zo de Nieuwe Aarde wakker kust. Jij kunt een vlinder zijn. Jij kunt een voorbeeld zijn. Een gids. Als jij je leven weet te ontwarren, dan kun je anderen laten zien hoe het werkt.

Hoe zou dat zijn?